Dome Energy

Költséghatékonyság

Tudatosság
Energiagazdálkodás
Energia
menedzsment
Energia
auditálás
Energia
beszerzés
Energia
tanácsadás
Beruházás
szervezés

Energia ­menedzsment

Az energia menedzsment napjainkban egyre fontosabb terület az ingatlanok, létesítmények üzemelése, üzemeltetése során, hiszen az általános - technológiai fogyasztás nélküli - működési költségek akár 50 %-át is kitehetik az energia kiadások.

Szolgáltatásunk során vállaljuk a létesítményekben felmerülő energiaköltségek folyamatos nyomon követését, a szolgáltatói számlák alaki és tartalmi ellenőrzését, a felmerülő költségek felhasználás arányos felosztását, és annak - igénytől függően - akár berendezésszintű indokoltságának vizsgálatát. Vállaljuk a szokásos évvégi költségelszámolások elvégzését, amennyiben szükséges fajlagos mutatók képzését, az esetleges belső továbbszámlázások rendjének kialakítását, egységárak kalkulálását, a szerződéses időszak során a kereskedőkkel való kapcsolattartást.

3 terület egy megoldás: Az energia menedzsment integrált megközelítést nyújt az energia beszerzéstől a szolgáltatói szerződések előkészítésén, megkötésén és nyomon követésén át az energia felhasználás optimalizálásáig.
 

Pazarlás helyett hatékonyság: A működési költségek akár 50 %-át is gyakran az energia költségek teszik ki, mégsem igazán elterjedt gyakorlat a kiadások hatékony nyomon követése, rendszerszintű menedzselése, hiszen sok piaci szereplő nem engedheti meg azt, hogy erre a speciális feladatra főállásban szakembert alkalmazzon. Mi azt a lehetőséget kínáljuk, hogy szolgáltatásaink igénybevételével Önnek is saját energetikusa lehet, aki minden szükséges feladatot elvégez. Szakembereinek segítségével optimalizálhatja energia kiadásait, a Dome Energy ügyfeleként kedvezőbb áron juthat energia hordozókhoz. 
 

Auditálunk és javaslatokat teszünk: Az audit eredményeként kirajzolódó problémákra megoldási javaslatokat dolgozunk ki, és tanácsadással segítjük ügyfeleinket az optimálisabb energiafelhasználás és költségberuházás eléréséhez.

Keresés

Ajánlatkérés

Hírlevél

Dome Facility Services GroupDome Facility Management Dome Fit-out