Dome Energy

Miért ne csatlakozna?

Energia
menedzsment
Energia
auditálás
Energia
beszerzés
Energia
tanácsadás
Beruházás
szervezés

Energia ­beszerzés

Energia beszerzési szolgáltatásunk során az általunk kialakított fogyasztói közösség számára a piacon elérhető legkedvezőbb energia díjak elérésére törekszünk.

Minél több partnerünk csatlakozik hozzánk, annál nagyobb versenyelőnyt élvezhetnek a közösség tagjai, hiszen a volumenhatás eredményeként a szolgáltatók és kereskedők abban érdekeltek, hogy a legjobb ajánlatot tegyék az ügyfelek megnyerése érdekében.

Saját fejlesztésű, egyedi internetes aukciós és audit portálunk segít ügyfeleink eddigi energia költségeinek elemzésében, lehetővé téve, hogy a számlákat visszamenőleg ellenőrizzük, hogy a szolgáltató a számlázás során a jogszabályban meghatározott egységárakat alkalmazta-e, és megfelelően állította-e ki azokat mind tartalmi mind formai szempontból.  

A fogyasztási profilok meghatározását követően csoportosítjuk ügyfeleinket, hogy a fogyasztási jelleg minél pontosabb meghatározása segítségével is még kedvezőbb egységárakat tudjunk a kereskedőknél elérni.

Az aukciót transzparens verseny keretében lefolytatjuk, és a legkedvezőbb ajánlatot tevő kereskedővel a szerződéseket megkötjük.

Folyamatosan monitorozzuk az energia szektort, a beszerzési folyamat bonyolítása során ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva kapcsolatot tartunk a szolgáltatókkal, a kereskedőkkel a szerződéskötés minden fázisában, és gondozzuk azokat a szerződéses időszak alatt.

Keresés

Ajánlatkérés

Hírlevél

Dome Facility Services GroupDome Facility Management Dome Fit-out